Termene și condiții

Data adoptării: 19.04.2021

Prezentul document vă va ajuta să înțelegeți Termenii și condițiile de utilizare ai Site-ului www.agrococora.ro .

Documentul conține informații privind următoarele aspecte:

 1. Prezentare generală
 2. Scopul Site-ului
 3. Acceptarea termenilor și condițiilor
 4. Notificare privind informațiile de pe Site
 5. Proprietatea asupra conținutului
 6. Confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal
 7. Lipsa garanțiilor
 8. Exonerarea de Răspundere
 9. Link-uri pe site-urile unei terțe părți
 10. Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare
 11. Legislație aplicabilă si Jurisdicție

 1. Prezentare generală

Vă informăm că prezentul website aparține JD AGRO COCORA SRL, o societate cu răspundere limitată, cu sediul social în comuna Cocora, Str. Principală nr. 7, jud. Ialomița, având CUI 22445255 și fiind înregistrată la registrul comerțului sub nr. J21/ 291/10.08.2009 („JD AGRO COCORA”).

Termenii de utilizare ai Site-ului trebuie citiți împreună cu Politica de confidențialitate și Politica de cookies.

 1. Scopul Site-ului

Scopul prezentului website este de a prezenta și informa vizitatorii cu privire la serviciile și activitatea JD AGRO COCORA, locațiile unde ne desfășurăm activitatea, precum și mijloacele prin care ne puteți contacta. Website-ul nostru conține de asemenea știri, articole și alte materiale referitoare la activitatea noastră.

 1. Acceptarea termenilor și condițiilor

Accesul și utilizarea acestui website sunt supuse Termenilor și condițiilor de utilizare descrise mai jos și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile expuse în cele ce urmează, întrucât accesând și utilizând website-ul, acceptați aceste condiții.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări, Termenii și condițiile de Utilizare ale acestui website, va rugăm să părăsiți acest website.

 1. Notificare privind informațiile de pe website

Tot conținutul prezentat pe website-ul nostru are caracter pur informativ și nu stabilește relații contractuale între vizitatorii website-ului și JD AGRO COCORA. Vizitatorii nu trebuie să inițieze sau realizeze și nici să se abțină de la inițierea sau realizarea unor acțiuni bazate exclusiv pe materialele disponibile pe website și nu sunt invitați sau autorizați să facă acest lucru.

 1. Proprietatea asupra conținutului

Conținutul prezentului website poate fi accesat de orice vizitator. Dar, în ceea ce privește acest conținut, orice vizitator trebuie să accepte că JD AGRO COCORA este unicul proprietar al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului website-ului. De asemenea, acceptați în mod expres că nu veți folosi materialele conținute în prezentul website, cu excepția situației în care ați obținut, în prealabil acordul scris al JD AGRO COCORA.

 1. Confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal

JD AGRO COCORA depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit pe acest website. Dar, pentru o protecție sporită vă rugăm să rulați un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. JD AGRO COCORA nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigați pe website-ul nostru. Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact indicată pe website-ul nostru, vom folosi datele dumneavoastră personale, obținute prin intermediul comunicării, pentru a răspunde solicitării dumneavoastră. Anumite date personale (mai precis adresa de email) sunt colectate prin intermediul website-ului. Datele cu caracter personal colectate prin intermediul prezentului website-ului sunt prelucrate în conformitate cu Politica de confidențialitate și Politica privind modulele cookie.

 1. Lipsa garanțiilor

Întreg conținutul acestui website poate fi modificat și vă este oferit „ca atare„, fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită.

 1. Exonerarea de Răspundere

Utilizarea prezentului website este în totalitate răspunderea dumneavoastră. JD AGRO COCORA nu își asumă nici un fel de responsabilitate pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui website sau a conținutului său.

Deși echipa JD AGRO COCORA depune în mod permanent eforturi pentru ca informațiile furnizate prin intermediul website-ului să fie corecte, acestea pot include uneori erori sau lacune neintenționate. Astfel că, utilizatorii nu ar trebui să se bazeze pe un astfel de conținut pentru a lua măsuri legale fără să obțină mai întâi consultanță juridică.

JD AGRO COCORA nu își asumă nici o responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui website, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest website.

 1. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Acest website poate conține link-uri către alte website-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât JD AGRO COCORA.

Utilizarea unor astfel de link-uri este condiționată de dorința dumneavoastră de a le accesa. Referitor la aceste link-uri vă informăm că JD AGRO COCORA se exonerează de orice răspundere cu privire la orice informație, conținut publicitar sau de informare, servicii, produse sau materiale ce pot apărea pe aceste terțe website-uri și că aceste website-uri nu sunt în mod necesar promovate de Noi.

JD AGRO COCORA nu garantează în nici un fel aceste terțe website-uri ori conținutul lor. Dacă alegeți să accesați aceste terțe website-uri o faceți pe propriul dumneavoastră risc și cu asumarea tuturor responsabilităților și consecințelor ce decurg dintr-o atare accesare. Mai mult, când alegeți să accesați un website terț ar trebui să parcurgeți, înainte de utilizare, Termenii și condițiile de utilizare ai respectivului Site terț.

Nu suntem responsabili pentru și nu susținem website-uri terțe.

 1. Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare

JD AGRO COCORA poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască acești Termeni de Utilizare. Sunteți obligat să respectați oricare și toate aceste de revizuiri, motiv pentru care va trebui să vizitați aceasta pagină a website-ului nostru, în mod periodic, pentru a lua la cunoștință de revizuiri.

 1. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Prezentul document, condițiile și regulile stabilite în acesta sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor de Utilizare și/sau Conținutul website-ului sau în cazul disputelor în care acești Termeni de Utilizare și/sau acest website vor fi considerați ca fiind relevanți pentru astfel de dispute.

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.