Adaugă aici textul pentru subtitlu

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Octombrie 2021

Compania JD Agro Cocora a cunoscut o creștere progresivǎ de-a lungul anilor, având ȋn prezent ȋn exploatare o suprafațǎ de 15.000 de hectare ȋn județele Ialomița, Constanța și Buzǎu.

Procesul de achiziționare de terenuri agricole a demarat ȋn anul 2008, compania ajungând sǎ deținǎ ȋntr-o perioadǎ de 4 ani o suprafața de 5.000 hectare. In același an, a ȋnceput construcția fermei si a silozurilor JD Agro Cocora, o investiție ȋn valoare de 5 milioane de euro, ȋn comuna Cocora, județul Ialomița.

Cu o investiție de 2,5 milioane euro, ferma JD Agro Amzacea a fost construitǎ ȋn anul 2019 pe o suprafațǎ de 3.500 mp ȋn comuna Amzacea, județul Constanța. Ferma dispune de echipamente performante și tehnologie la zi pentru atingerea nivelelor de eficiență estimate.

Consolidarea la nivel local a continuat succesiv prin achiziționarea și arendarea de terenuri noi, ajungând astfel la o suprafațǎ ȋn exploatare de 10.000 hectare ȋn 2017…..

JD Agro Cocora a finalizat fuziunea cu Jantzen Development

Mai 2021

Douǎ companii, un parteneriat pe termen lung ce a dus la rezultate remarcabile : Jantzen Development și JD Agro Cocora. Decizia ca cele douǎ companii sǎ fuzioneze a venit atât din dorința de a consolida poziția ȋn piațǎ a companiei JD Agro Cocora cât și din necesitatea de a gestiona procesele complexe de achiziționare și arendare a terenurilor agricole la nivel intern, putând beneficia astfel ȋn mod direct de expertiza echipei Jantzen Development pe acest segment de business, formând ȋn același timp o echipǎ completǎ.

“Atunci când douǎ companii partenere ȋmpǎrtașesc aceleași valori și misiuni, procesul de fuziune se deruleazǎ natural, o contopire ȋntr-o singurǎ companie, mai puternicǎ – JD Agro Cocora, cu obiective ambițioase și o susținere mai amplǎ a dezvoltǎrii comunitǎților locale.” a declarat dl. Hans Poulsen, CEO  JD Agro Cocora….

Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învǎțǎmântul în comunitǎțile locale

Octombrie 2020

Anul acesta compania JD Agro Amzacea s-a alǎturat companiei JD Agro Cocora pentru a susține învațǎmântul în comunitǎțile locale din județele Constanța și Ialomița, prin derularea proiectului “Back to school”.


“Proiectul “Back to school”de anul acesta a fost diferit de cele derulate în anii trecuți, pentru cǎ am dorit sǎ îl adaptǎm necesitǎților acestei perioade speciale, punând la dispoziția instituțiilor de învǎțǎmânt produse care sǎ ajute la prevenirea și limitarea rǎspândirii virusului Covid-19, dar oferind în același timp și rechizite școlare necesare elevilor. Bucuria din ochii copiilor care au primit aceste donații, ne oferǎ încredere cǎ proiectele noastre sunt binevenite și suntem convinși cǎ prin continuarea acestor proiecte vom ajuta la dezvoltarea comunitǎților locale.” a declarat Dl. Hans Poulsen, CEO JD Agro Cocora…..

JD Agro Cocora, 10 ani de performanțe remarcabile în România

Noiembrie 2019

La aniversarea celor 10 ani de activitate în România, compania JD Agro Cocora a organizat un eveniment dedicat angajaților și partenerilor sǎi în semn de apreciere pentru sprijinul acordat în toatǎ aceastǎ perioadǎ. Evenimentul a avut loc la ferma din comuna Cocora, unde invitații au putut sǎrbatori pe acorduri melodice cunoscute, savurând preparate alese într-o atmosferǎ perfectǎ, cu multǎ bunǎ dispoziție și socializare. Atât evoluția companiei cât și cea a angajaților au fost surprinse în imagini înregistrate de-a lungul celor 10 ani și redate prin realizarea unui spot emoționant, apreciat de cǎtre invitati…

JD Agro Cocora, din nou alături de comunitate

Iunie 2019

Seria de proiecte de responsabilitate socială susţinută de compania JD Agro Cocora a continuat în luna mai a acestui an cu un proiect de acordare de servicii medicale gratuite, proiect ce s-a derulat în perioada 11 mai – 19 mai 2019  şi a inclus pacienţi din comunele Cocora, Colelia şi Reviga, judeţul Ialomiţa.

În vederea derulării acestui proiect în condiţii optime, compania JD Agro Cocora a pus la dispoziţie atât sediul fermei din comuna Cocora, cât şi transportul din toate cele trei comune, ceea ce a permis accesul mai multor pacienţi la aceste servicii medicale gratuite.

JD Agro Cocora susține dezvoltarea comunităților locale

Aprilie 2019

Ialomița, 27 martie 2019  – Strategia de responsabilitate socială a companiei JD Agro Cocora este orientată spre susținerea prin implicare și finanțare a unor proiecte considerate prioritare pentru dezvoltarea comunităților locale din România.

“Credem în comunitățile locale și creștem împreună cu ele susținând proiectele ce contribuie la bunăstarea acestora. Oamenii din comunitățile locale sunt esențiali pentru dezvoltarea companiei. Sănătatea lor este la fel de importantă ca și sănătatea noastră. De aceea, am susținut în parteneriat cu autoritățile locale, în luna decembrie 2018, finanțarea cu fondurile necesare înlocuirii vechiului acoperiș al dispensarului medical din comuna Reviga, județul Ialomița, cu unul nou, modern și rezistent.” a declarat Dl. Hans Poulsen, Administrator JD Agro Cocora.

Astfel, în luna ianuarie 2019, intreaga comunitate alături de cadrele medicale din comuna Reviga, au putut beneficia de un dispensar medical funcțional, activitatea medicala putând fi susținută de acum înainte in condiții optime.

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.